alltommotor.se

BMW

Hem > BMW

Länkar

Bilbesiktning

Läs mer >

Elbilar

Läs mer >

Biltransport

Läs mer >

Hyra bil

Läs mer >

Sälja bil

Läs mer >

BMW bil – Hitta rätt modell

BMW är ett populärt bilmärke som erbjuder några av de bästa bilarna på marknaden. Med ett stort utbud av modeller som passar alla typer av förare kan det vara svårt att välja rätt bil. Om du är ute efter en ny BMW-bil, har vi sammanställt en lista på olika modeller. Du kan även få tips på var du kan köpa ny BMW, och läsa mer om fördelarna med bilmärket. Läs vidare för att hitta den perfekta BMW-bilen för dig!

BMW – olika modeller

BMW erbjuder en mängd olika modeller för olika typer av förare. Med ett brett utbud av modeller kan det vara svårt att välja rätt bil. Nedan listar vi vanliga modeller av BMW som kan passa olika behov. Du kan även se fler modeller hos BMW.

1-serien

Den kompakta och smidiga 1-serien är perfekt för stadskörning och har många moderna funktioner och utrustning.

2-serien

2-serien är en av de mest populära modellerna från BMW och som erbjuder ett rymligare utrymme än den kompakta 1-serien.

3-serien

Den populära 3-serien är ett utmärkt val för personer som söker efter ett både komfortabelt och kraftfullt fordon.

4-serien:

4-serien är en sportbil som är designad för prestanda och är utrustad med alla de innovativa funktioner du kan begära.

5-serien

5-serien är en lyxig och sportig modell som bygger på 3-serien men som har fler funktioner och ett rymligare utrymme.

6-serien

6-serien är en stor och mångsidig bil som erbjuder en hög prestanda och modern teknik.

Köpa ny BMW

Hos Bavariabil kan du köpa en ny BMW. De erbjuder ett stort utbud av modeller som täcker alla olika behov. De har olika modeller inom 1-serien, 2-serien, 3-serien, 4-serien, 5-serien och 6-serien. Välj den modell som bäst passar dina behov och din livsstil. Om du är osäker på vilken BMW du ska välja, kan deras erfarna och professionella säljarna att hjälpa dig att hitta rätt modell. På Bavariabil kan du köpa en ny BMW med tillförsikt och få ett kvalitetsfordon som kommer att tjäna dig många år framöver.

Skaffa BMW försäkring

Watercircles BMW försäkring är ett försäkringspaket som erbjuder fullständig och omfattande skydd för din BMW. Försäkringen inkluderar såväl kollisions-, stöld- och personskadeskydd som rättsskydd och ersättning för olycksfall. Du kan välja mellan försäkringssummor som passar dina behov och få en försäkringspremie som är anpassad efter din BMW.

Försäkringen ger dig möjlighet att få ersättning för reparationer, nödvändig reservdelar och arbete som utförs på en BMW-verkstad. Försäkringen kan dessutom erbjuda ersättning för skador som beror på naturkatastrof, stölder, förlust av tillbehör, mätarställning och mycket mer. Här kan du läsa mer om att teckna bilförsäkring på nätet.

6 fördelar med BMW bilar

BMW är kända för att tillhandahålla bilar med hög prestanda, stil och teknik. Fördelarna med BMW-bilar är många. Följande punkter ger en överblick över de fördelar som du kan få när du köper en BMW:

1. Hög prestanda

2. Bekväm körning

3. Innovativa funktioner

4. Pålitliga motorer

5. Kompakt design

6. Tillförlitlig kvalitet

Vanliga frågor & svar

Vad står BMW för?

BMW står för Bayerische Motoren Werke, som betyder “Bayerska Motorer”.

Hur mycket kostar en BMW?

Priset för en BMW beror på modell, ålder och utrustning. Nya modeller kan kosta från ca 300 000 kronor och uppåt. Äldre modeller kan kosta mindre. Det är också möjligt att hitta bra erbjudanden och finansieringsalternativ, så kontrollera alltid med ditt lokala BMW-återförsäljare.

Ska jag köpa en ny eller begagnad bilmodell?

Har du råd att köpa en ny BMW, kommer du att kunna njuta av den höga prestanda som den erbjuder och kunna uppdatera och anpassa med modern teknik. Om du vill spara pengar kan en begagnad bil vara ett bra val, men det är viktigt att kontrollera att bilen är i bra skick och att den är pålitlig.